SnowAnna

Tietosuojaseloste

SnowAnna verkkokaupan tietosuojaseloste

 

Johdanto

Tässä tietosuojaselosteessa määritellään tavat, joilla SnowAnna (Lumianna) kerää, käsittelee, käyttää, suojaa ja siirtää henkilötietojasi. SnowAnna on verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita ihonhoitoon.

 

Yrityksen tietosuojavastaava on Annika Hampaala-Pussinen. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan/tietojen omistajaan lähettämällä viestin sähköpostitse osoitteeseen annika@lumianna.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kauneushoitola Lumianna Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki.

 

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme ja -palveluidemme käytön yhteydessä. Keräämme tietoja myös manuaalisesti, esimerkiksi puhelimitse asiakaspalvelun tai myynnin yhteydessä.

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivuistoillamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja peruste

 

SnowAnna suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain nimenomaisen suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.

 

Kuka käsittelee tietojani?

 

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

 

Henkilötietojasi käsitellään:

 

  • Niiden henkilötietojen keräämiseksi (nimi, osoite, sähköposti, yhteysnumero, syntymäaika), jotka vaaditaan sopimukseen             sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi.
  • Relevanttien tarjousten, mainosten ja tietojen valitsemiseksi sinulle.
  • Asiakasmäärämme arvioimiseksi.
  • Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.
  • Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi.
  • Asiakasrekisterien säilyttämiseksi.

 

Oikeutesi tietojen kohteena

 

Mikäli henkilötietojasi on salongin SnowAnna hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi yhteydenottoihimme osana markkinointipalveluitamme, voit muuttaa suostumustasi tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kaiken suoramarkkinointimme yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta tai ottamalla yhteyttä SnowAnnan tietosuojavastaavaan.

 

Sinulla on myös oikeus:

 

  • Ennen tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi   käsitellään
  • Saada pääsy henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.
  • Vaatia henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.
  • Vaatia henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.
  • Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi
  • Saada henkilötietosi siirrettyä, kopioitua tai siirrettyä verkkokaupasta SnowAnna toiselle organisaatiolle helposti luettavassa muodossa.
  • ●Vastustaa suoramarkkinointia

 

Keräämismenettely

 

Henkilötietojasi kerätään antaessasi niitä meille verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta, puhelimitse, sähköpostitse, kirjallisesti tai millä tahansa muulla tavalla.

 

Lasten yksityisyys

 

SnowAnna ei kerää alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta. Mikäli uskot, että meillä on hallussamme alle 16-vuotiasta lasta koskevia tietoja, olethan yhteydessä meihin. Mikäli emme kykene saamaan asianmukaista vanhemman tai huoltajan suostumusta välittömästi, poistamme tällaiset tiedot.

 

Henkilötietojen käsittelijöiden käyttäminen

 

Henkilötietojen käsittelijät ovat kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille tiettyjä palvelumme osia. Kun käytämme kolmatta osapuolta, olemme sopimuksin asettaneet tiukat ehdot, jotka säätelevät henkilötietojesi käsittelyä eikä mitään toimia voida suorittaa ilman ohjeistusta meiltä. Kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, eivät koskaan jaa tai julkista henkilötietojasi ja säilyttävät niitä aina turvallisesti.

 

VMedia Oy hoitaa SnowAnnan tietotekniset puolet, joten heille saattaa hetkellisesti näkyä teidän tietonne. Tiedot poistuu VMedialta käsittelyn jälkeen.

 

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi?

 

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

 

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

 

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.

 

Seuraamukset, mikäli et luovuta henkilötietojasi SnowAnnalle

 

Mikäli haluat ostaa tuotteen SnowAnnalta, tiettyjä henkilötietoja vaaditaan sopimuksen solmimiseksi. SnowAnna ei voi sitoutua tuotteen ostamista koskevaan sopimukseen kanssasi, mikäli et anna henkilötietojasi.

 

Kuten tässä tietosuojaselosteessa on todettu, käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellisia ja lakimääräisiä velvollisuuksiamme sekä sopimusten täyttämiseksi. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta henkilötietoja, mutta tällöin emme voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai hoitoja.

 

Valitukset

 

Mikäli haluat tehdä valituksen liittyen tapaan, jolla henkilötietojasi on kerätty tai käsitelty SnowAnnassa (tai salongin SnowAnnan käyttämien kolmansien osapuolien) toimesta taikka et ole tyytyväinen valituksen käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle ja SnowAnnalle sekä tietosuojavaltuutetulle.

 

Tietosuojavaltuutettu

Ratapihantie 9, 00520 Helsinki, Suomi

 

SnowAnna  GDPR omistaja

Annika Hampaala-Pussinen

annika@lumianna.fi

Kauneushoitola Lumianna Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki.

 

 

 

Ostoskorisi on tyhjä